Puente de Triana

Puente de Triana

puente de trianaHet is alweer even geleden dat ik van me lieten horen. De tijd vliegt. Inmiddels aan het werk, naast de studie. En we hebben onze draai gevonden in Sevilla. Het ritme bevalt goed evenals de heerlijke tapas die je hier onbeperkt mag eten, de hele dag door!

De zomer is in Sevilla nu echt geland. Vanaf 1 juli stijgt het kwik dagelijks boven de 40 graden. De auto gaf al een keer 47 graden Celsius aan! Dus overdag tussen drie en acht zie je werkelijk geen kip op straat. Onderweg naar vrienden om de WK-finale Nederland Spanje te kijken, renden we van schaduw naar schaduw. Zoals we in Nederland door de regen naar huis kunnen rennen of op zoek zijn naar een plekje om te schuilen.

Eind juli stop ik tijdelijk met mijn studie en gaan wij met de hele familie genieten van een vakantie aan de kust.

 

Patio_Calle_Callao_SevillaKomende week staat in het teken van het vinden van een huisje voor augustus, want onze patio in Trianahebben we opgezegd. Maar eerst viert onze wijk Triana nog feest, Velá genaamd. Een soort mini Feria aan de rivier de Guadalquivir. We gaan in september op de ‘campo’ wonen – dichterbij het project waarvoor we gekomen zijn – om in oktober terug te gaan naar Sevilla. De mooie stad die onze harten heeft veroverd.

Caspar Fraiture
Geschreven door Caspar Fraiture

Nog geen reacties.

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

<

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.