Nieuwe inspiratiebronnen

Wel eens gehoord van David Meerman Scott? Vorige week heb ik het genoegen gehad hem in levende lijve te ontmoeten tijdens een bijeenkomst van het netwerk  Top Marketeers,waar ik onlangs lid van ben geworden.twitter
Meerman Scott promootte zijn boek The New Rules of Marketing & PR dat gaat over de kracht van social media. Kijk maar eens op  Scott’s site of op Twitter @dmscott. De presentatie van Meerman Scott was zeer onderhoudend en wist mij te boeien en te inspireren. Natuurlijk draaide de Amerikaan wel enigszins zijn riedel af, maar met veel energie en professionaliteit nam hij de zaal ook mee naar nieuwe inzichten.

Op mijn speurtocht naar nieuwe inspiratiebronnen ontdekte ik ook de Direct Bank. De eerste bank waar je 100 euro krijgt als je klant wordt en nog eens 100 euro als je de bank ontevreden verlaat. Met uitgebreid social platform. Meer info first direct.

De bank waar elke Nederlander zijn (zwarte) spaargeld heeft staan en waar hij het nu aan het weghalen is, vlak over de grens,  kbc-bank is ook bijzonder. Zoek de tarieven, check de verschillen en bekijk hun boodschap… bizar maar leerzaam!

Caspar Fraiture
Geschreven door Caspar Fraiture

Nog geen reacties.

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

<

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.